Onze klanten

Bedrijven

Het woord bedrijf is bijna synoniem aan energie. Stroom komt daarom over de vloer bij veel bedrijven en instellingen. En we durven de stelling aan dat we er een graag geziene gast zijn. Omdat we weten wat nodig is om het bedrijf draaiende te houden. Op een veilige, efficiënte en zo economisch mogelijke manier.

Een hogere opbrengst bij een lagere energierekening, dat is voor ons een belangrijk aandachtspunt. En voor ‘hogere opbrengst’ mag u ook lezen: betere werkomstandigheden voor de medewerkers. Want de moderne elektrotechniek maakt het niet alleen mogelijk om snel, accuraat en efficiënt te werken, maar ook om dat op een prettige manier te doen.

Stroom werkt voor bedrijven van uiteenlopende aard. En is betrokken bij de elektrotechnische inrichting van kleine en grote bedrijfspanden. Daarbij ligt het zwaartepunt op horecabedrijven en kantoor, maar ook andere opdrachtgevers zijn we graag van dienst.

Horeca

Koelen, mixen, frituren, afwassen, het serveren van een espresso, zonder elektrotechniek lukt het allemaal niet. En hetzelfde geldt voor het afzuigen van kookluchtjes, de brandbeveiliging en het verwarmen van het terras in de winter. Bij Stroom weten we precies wat er in de keuken, in het restaurant en café allemaal nodig is.

Onze klantenkring telt dan ook veel horecabedrijven, groot en klein. Ook worden we betrokken bij de elektrotechnische inrichting van bedrijfsrestaurants, of de horecavoorzieningen van instellingen.

Kantoor

Bij Stroom hebben we alles in huis om een kantoor goed te laten functioneren, en om een prettige en veilige werkomgeving te creëren. Daarbij beginnen we bij het begin: de basis-infrastructuur voor licht en kantoorapparatuur. Maar ook bieden we oplossingen voor bijvoorbeeld klimaatregeling en voor het markeren en verlichten van vluchtwegen.

Een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket is de installatie van een goed functionerend netwerk voor data-overdracht; computers en telefonie. En ook het onderhoud van de netwerken en systemen is bij ons in goede handen.